Otvorenje izložbe “Ljepota različitosti”
chevron-right chevron-left

U suradnji Općine Vrsi, Turističke zajednice Vrsi i udruge Art Forum Zadar, 4. srpnja 2016 g. u 20 sati otvorena je izložba “Ljepota različitosti”. Izložbu možete pogledati svakim radnim danom od 07-15 sati od 05.07-31.07.2016 g. u prostorijama općine Vrsi. Ako ste zainteresirani za kupnju neke od slika možete se obratiti Kristini Jordan na kristina.jordan@hotmail.com

Ovo je druga po redu izložba Art Foruma Zadar u Vrsima. Svojim izlagalačkim aktivnostima, Art Forum Zadar, u ovoj se prigodi predstavlja mjestu Vrsi, promovirajući likovno stvaralaštvo, te ističući prepoznatljiv entuzijazam i elan neophodan u procesu kreiranja likovnih kompozicija. Različitosti kompozicijskih sustava likovnih ostvarenja na ovoj Art Promociji Vrsi 2016 g. svjedoči o izvjesnosti moguće primjene vizualnog jezika koji pojedini umjetnik/ca primjenjuje da bi prikazao određene subjektivne sadržaje.

Postavu izložbe su pripremili: Kristina Jordan, Rade Zrilić i Boris Žuža. Otvorenje izložbe je popraćeno glazbenim nastupom Dina e Mel (Melita Ivković i Dina Bušić) sa zvucima brazilske glazbe te je poslužen prigodni domjenak.

Više slika možete pogledati u našoj galeriji: https://vrsi.hr/galerija/